Nieuws

Nieuwe campagnespot ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen

De campagne van de Christenunie voor de gemeenteraadsverkiezingen is een hoopvolle. In deze mooie, nieuwe campagnespot staan mensen centraal die in hun lokale gemeenschap waardevol zijn en daarmee hun omgeving hoop geven. Want in deze campagne gaat het niet om onze partij of om onze kandidaten, maar om de mensen die ons gegeven zijn om lief te hebben. En Simone, Arie en Marcel maken dat in hun gemeente op een prachtige manier zichtbaar. 

Marianne Verhage opent sportieve activiteiten georganiseerd door buurtsportcoaches tijdens voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Marianne Verhage de sport activiteit geopend georganiseerd door de 9 buurtsport-coaches die Huizen rijk is. Marianne heeft zich namens de ChristenUnie hard gemaakt voor het behoud van deze coaches voor Huizen. Om een indruk te krijgen van de activiteiten klik hier voor een kort filmpje.

Flyer voor de gemeenteraadsverkiezingen

De nieuwe flyer van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen is af. Verbinden van mensen en verantwoordelijkheid nemen voor verduurzaming staan centraal. De flyer kun je hier downloaden.

Marianne Verhage gekozen bij 50 beste lokale bestuurders van Nederland

Maandagochtend 26 februari kreeg onze wethouder Marianne Verhage-Van Kooten een mooi certificaat uitgereikt. Daarop staat dat zij behoort tot de 50 beste lokale bestuurders van ons land. Met als kernwoorden: integer, betrokken en deskundig.

Dagmar Doorn bij Groot Nieuws Radio

  

Dagmar Doorn is 26 februari geinterviewd op Groot Nieuws Radio. Dagmar is de jongste kandidaat in Nederland waarop tijdens de gemeenteraadsverkiezingen kan worden gestemd. Om het interview te beluisteren, klik hier.