Gezellige middag met bewoners van Voor Anker

Voor Anker 4maandag 10 februari 2014 17:00

De ChristenUnie Huizen bezocht zaterdagmiddag het woonzorgcentrum Voor Anker in Huizen. Met vier auto's werden twaalf bewoners meegenomen voor een rondrit en daarna was er een borrel met live muziek. Marleen Mauritz speelde piano, Marijke Terlouw zong en Emy Schraverus speelde viool. Wessel Doorn en Jaap Jan Westland reden ook mee met hun auto. Onderweg ontstonden er vele leuke gesprekjes.

Een oude zeeman zei bij het zien van de werkhaven dat hij nog jaren op de zandzuiger had gewerkt. Met grote interesse luisterden de anderen naar zijn verhaal. Vervolgens vroeg een ander 'o, wilt u even door de dr. Kuiperlaan rijden, daar staat zo'n mooi huis. Dat wil ik even zien!' Ook op de Haardstedelaan werd even gestopt om te kijken bij 'dat ene huis'. Daar woonde die en die en dat was altijd zo gezellig! 

Terug in de mooie hal stond er een lekker drankje klaar en maakten we muziek. Vooral de Italiaanse aria gezongen door Marijke Terlouw en begeleid door Marleen Mauritz op de piano wilden ze graag nog eens horen. De aria is dan ook twee keer ten gehore gebracht.

« Terug