Uitnodiging informele bijeenkomst

schaapmaandag 20 oktober 2014 09:00

Het bestuur van de ChristenUnie in Gooi-Noord wil u graag van harte uitnodigen voor een informele bijeenkomst op d.v. zaterdag 25 oktober 2014, vanaf 14.00 tot 17.00 uur op de Meentboerderij, Melkmeent 9, Hilversum. De Meentboerderij is een kinder/zorgboerderij, leuk en leerzaam! Kinderen zijn ook van harte welkom!

Alle leden van de ChristenUnie zijn van uitgenodigd, maar ook anderen die geïnteresseerd zijn in wat de ChristenUnie doet zijn welkom. Wij denken dat het belangrijk is om ook in de politiek de boodschap van de Here Jezus door te geven en dan hebben wij elkaar nodig. Vraagt u dus gerust iemand mee!

Wij beginnen rond 14.00 met koffie en gebak en iets voor de kinderen. Vanaf 15.00 willen wij u graag informeren over het reilen en zeilen van de ChristenUnie in Huizen en u iets vertellen over onze plannen met de ChristenUnie in onze regio. Ook de voorbereiding op de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Naarden-Bussum-Muiden komt aan de orde. Wij horen verder graag wat uw ideeën zijn. Uiteraard is er ruim tijd om rond te kijken en elkaar te ontmoeten. Wij rekenen op jullie en je gezin, want dan wordt het pas écht gezellig!

Wilt u laten weten met hoeveel personen u komt?

Opgave telefonisch via 0294-411991 of per e-mail: reijana@hetnet.nl
of bij Marijke Terlouw, e-mail: m_terlouw@hotmail.com

« Terug